Потап після 7 місяців перебування за кордоном розповів, як рвався на фронт

41-річний український співак Потап та його дружина Настя Каменських вилетіли з України на відпочинок до Іспанії за кілька днів до початку повномасштабного вторгнення. Останні сім місяців музикант перебував за кордоном.

03.10.2022
Потап після 7 місяців перебування за кордоном розповів, як рвався на фронт

Зараз Потап зізнався, що перебуває у лавах Тероборони. Про це він розповів в інтерв’ю ЖВЛ. Музикант заявив, що рвався потрапити на фронт, проте батько сказав йому для початку записатися до Тероборони.

“Я сказав батькові: “Хочу їхати, хочу на фронт, на передову”. А він каже: “У тероборону запишись для початку”. Я кажу: “Запиши мене в тероборону”. Так я записався в тероборону заочно і вирішив, що буду робити далі те, що вмію. Доносити все про Україну”, — зазначив український музикант.

Коментарі

09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.