У Львові патрульні врятували жінку від самогубства

Учора вдень, 28 серпня, поліцейські 3-го батальйону отримали виклик на вулицю Шевченка, де зі слів оператора 102, жінка хоче скоїти самогубство.

29.08.2022
У Львові патрульні врятували жінку від самогубства

Про це повідомили у поліції.

Інспектори Ірина Пенкальська та Віктор Митрик, прямуючи на виклик, зв’язалися із жінкою і підтримували з нею розмову. Вона була дуже пригнічена і тільки повторювала, що не хоче жити.

Поліцейським вдалося знайти з нею спільну мову і переконати відчинити їм двері. 39-річна мешканка Львівщини була у важкому психологічному стані, плакала, кричала. Пояснити, що трапилося, вона не могла.

Патрульні викликали медиків і слідкували за станом жінки до їхнього приїзду, всіляко підтримуючи розмовою. Жінку шпиталізували в супроводі поліцейських.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.