41 тернополянину присвоїли звання “Почесний громадянин міста”, більшості – посмертно

З нагоди Дня міста звання “Почесний громадянин” присвоїли 41-ому тернополянину.

29.08.2022
41 тернополянину присвоїли звання “Почесний громадянин міста”, більшості – посмертно

39 з них – посмертно.

Вручення нагород родинам Героїв відбулося у “Перемозі”  28 серпня, повідомили у міськраді.

“На жаль, пів року в країні триває війна. Кожного дня наші воїни ціною життя, поту і крові борються за збереження незалежності України, за мир в українських містах.

Дякую їх матерям та батькам, які дозволили йти своїм дітям в саме пекло. Співчуваю їх дітям, які так і не дочекаються рідних з війни. Висловлюю щирі співчуття сім’ям загиблих”, – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Звання “Почесний громадянин міста Тернополя” отримали двоє захисників Маріуполя – військовослужбовець Михайло Діанов та парамедик медичного батальйону “Госпітальєри” Катерина Поліщук, більш відома як “Пташка”.

Крім того, “Відзнакою Тернопільської міської ради” нагородили волонтерів – Тараса Германа, Сергія Делімарського, Василя Конька, Івана Соколовського та Христину Феціцу.

Коментарі

11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.
11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.