ЗСУ ліквідували льотчика Аксьонова, який був “зіркою” російської пропаганди

Українські захисники ліквідували “зірку” роспропаганди – підполковника ЗС РФ Олександра Аксьонова. Вони збили ворожий вертоліт Ка-52, під час падіння якого “демілітаризувався” і цей льотчик.

22.09.2022
ЗСУ ліквідували льотчика Аксьонова, який був “зіркою” російської пропаганди

Подія трапилася 17 вересня під Волновахою на Донеччині. Про це повідомив український блогер, полковник Збройних сил Анатолій Штефан (Штірліц) у Twitter .

“Підполковник Аксьонов Олександр успішно провів операцію зі згортання та організованого перекидання з метою нарощування зусиль на іншому напрямку. Слава нації, смерть ворогам!” – саркастично написав він.

Водночас відомо, що окрім російського льотчика, “згорів на роботі” також його штурман Славік. Такі подробиці інциденту розповів провідний експерт ГО “Центр військово-політичних розслідувань” Олексій Копитько.

За його словами, обидва окупанти перебували й знайшли свою смерть у вертольоті Ка-52 (“Алігатор”), збитому українськими воїнами у Волноваському районі 17 вересня. Однак остаточно ліквідацію екіпажу підтвердили лише напередодні.

Найцікавіше ж те, що ліквідований пілот виявився “зіркою” росЗМІ. Підполковник Аксьонов неодноразово з’являвся у сюжетах пропагандистів і з пафосом заявляв, що “українські військові у жаху залишають позиції, щойно почувши гул “Алігаторів”.

Крім того, стверджував, мовляв, тактика російських льотчиків із початку війни не змінилася – “непомітність, швидкість та швидке знищення”. Насправді ж так діють українські військові, які швидко перетворили на брухт ворожий вертоліт і перетворили на “вантаж 200” двох загарбників.

 

Коментарі

11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.
14:02
Традиції «аварійності» львівського мера
«…Тут зберігають давні традиції…», «… завжди особлива атмосфера святкування певних подій, свят, проведення різних форумів…» – приблизно так відгукуються гості про наше місто. Нерідко так говорять і самі львів’яни.