Військове керівництво отримало завдання створити резерви особового складу – Зеленський

Це потрібно для того, щоб військові мали змогу відновлювати сили після бойових дій.

23.01.2023
Військове керівництво отримало завдання створити резерви особового складу – Зеленський

Про це Володимир Зеленський заявив під час зустрічі зі студентами та викладачами Київського національного університету імені Тараса Шевченка, йдеться на сайті президента. 

Відповідаючи на запитання щодо поповнення особового складу українського війська, Глава держави повідомив, що військове керівництво отримало завдання створити резерви, щоб захисники мали змогу відновлювати сили після бойових дій.

“Тому що це складно з різних причин – і поранення, і психологічний стан. Він має бути нормальний”, – наголосив Володимир Зеленський.

Президент сказав, що не може розкрити подробиць мобілізаційних процесів, але Ставка Верховного Головнокомандувача ухвалила відповідні рішення, і далі командувачі працюють над їх реалізацією на своїх напрямах.

Зеленський зазначив, що найважливішим ресурсом української армії є особовий склад, який потрібно берегти.

“Люди не просто важливі, а найважливіші”, – сказав він.

Нагадаємо, у Міноборони заявили, що додаткова мобілізація в Україні залежить від ситуації на фронті, тому можливі різні варіанти. 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.