Відтепер українці можуть оформити документи у польському місті Вроцлав

Раніше це можна було зробити тільки у Варшаві, Кракові та Гданську.

02.12.2022
Відтепер українці можуть оформити документи у польському місті Вроцлав
Фото: МВС України

Про це повідомляє МВС України. 

“Державна міграційна служба України розширює роботу мережі відокремленого підрозділу ДП “Документ” у Польщі, тим самим полегшуючи життя українців за кордоном. Тож тепер кожен охочий зможе легко оформити паспортні документи у ще одному польському місті – до Варшави, Кракова та Гданська приєднався ще і Вроцлав”, – йдеться у повідомленні.

До відкриття стаціонарного центру ДП “Документ” у місті працюватиме мобільний комплекс – спеціально облаштований мікроавтобус із символікою “Паспортний сервіс”.

Там українці можуть отримати такі послуги:

  • отримати закордонний паспорт та ID-картку або одночасно обидва документи;
  • обміняти водійське посвідчення;
  • оформити страхування.

Мобільний комплекс працює з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00 за адресою Marino Shopping Center, Paprotna 7, 51-117 Wrocław. Оплата послуг здійснюється на місці – за допомогою онлайн-сервісу. Для цього необхідно мати при собі смартфон та реквізити банківської картки.

“Обслуговування громадян здійснюється як за попереднім записом, так і в порядку “живої” черги. Запис до електронної черги проходить безпосередньо на сайті Паспортного сервісу і є безоплатним, тому просимо не користуватися послугами шахраїв”, – зазначається у повідомленні.

Коментарі

12:23
Львів’яни вкотре пікетують Садового через некритичні витрати
23 березня у Львові кілька десятків небайдужих львів'ян вчергове прийшли під вікна Андрія Садового вимагати зупинити витрачати кошти громади на непотрібні забаганки.
12:04
З Харкова до Бремена – як книги казкарки зі Львова дістаються до читачів у Німеччині
У Харкові вийшла брайлівська книга Лесі Кічури «Дух Різдва» й одразу полетіла до особливих читачів у Німеччині.
13:15
Під стінами Львівської міськради відбувся черговий мітинг щодо вимоги фінансування ЗСУ
16 березня у сонячний весняний день під стінами ЛМР вчергове зібрались небайдужі громадяни пікетувати Садового з вимогами збільшення фінансування ЗСУ.
20:05
«Дорожньо-тротуарні клани» Львова. Зовсім не казкові історії. Продовження
У попередній статті нами описано окремі аспекти тісної, а подекуди і кримінальної, співпраці «фахових» менеджерів «незмінного» мера Андрія Садового та обраних ними ж таких же незмінних дорожньо-тротуарних підрядників – «хижаків» бюджетних коштів міської казни.