В Україні з’явиться офіс Міжнародного кримінального суду

Відповідну угоду підписали 23 березня.

23.03.2023
В Україні з’явиться офіс Міжнародного кримінального суду

Міжнародний кримінальний суд відкриє своє представництво на території України, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора. Від України документ підписав Генпрокурор Андрій Костін.

Він назвав підписання документа ще одним кроком у забезпеченні повної відповідальності за міжнародні злочини, скоєні на території України.

“Це лише початок, але вагомий початок. Переконаний, ми не зупинимося, доки всі винні у міжнародних злочинах, скоєних проти України, не будуть притягнуті до відповідальності. Включно з вищим військово-політичним керівництвом злочинного режиму рф”, – заявив Костін після підписання документа.

Генпрокурор також наголосив, що “МКС та Офіс прокурора МУС Каріма Хана невтомно стоять на варті правосуддя”.

Нагадаємо, 17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт путіна, а також уповноваженого з прав дитини у рф Марії Львової-Бєлової.

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.