У Львові за добу затримали трьох наркоторговців

Зловмисникам, які розповсюджували наркотичні засоби та психотропні речовини, загрожує до десяти років позбавлення волі.

22.09.2022
У Львові за добу затримали трьох наркоторговців

Як встановили правоохоронці, 30-річний мешканець Львова разом із спільницями, раніше вже судимими за наркозлочини 37-річною та 33-річною львів’янками, неодноразово збували наркотичний засіб «метадон», а також психотропні речовини «амфетамін» та «канабіс» наркозалежним особам. Розповсюдження наркотиків відбувалася з рук в руки у помешканнях наркозбувачів або на вулиці.

21 вересня оперативники кримінальної поліції та слідчі затримали наркозбувачів під час чергової реалізації наркотиків.

Під час обшуків, проведених за місцями проживання затриманих, було виявлено та вилучено паперові згортки з кристалоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на «метадон», а також порошкоподібну речовину, схожу на «амфетамін», наркотичну речовину рослинного походження, схожу на «канабіс», та інші речові докази.

Слідчі повідомили усім трьом наркозбувачам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого  ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Їм загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років.

Досудове розслідування триває.

 

Коментарі

12:23
Львів’яни вкотре пікетують Садового через некритичні витрати
23 березня у Львові кілька десятків небайдужих львів'ян вчергове прийшли під вікна Андрія Садового вимагати зупинити витрачати кошти громади на непотрібні забаганки.
12:04
З Харкова до Бремена – як книги казкарки зі Львова дістаються до читачів у Німеччині
У Харкові вийшла брайлівська книга Лесі Кічури «Дух Різдва» й одразу полетіла до особливих читачів у Німеччині.
13:15
Під стінами Львівської міськради відбувся черговий мітинг щодо вимоги фінансування ЗСУ
16 березня у сонячний весняний день під стінами ЛМР вчергове зібрались небайдужі громадяни пікетувати Садового з вимогами збільшення фінансування ЗСУ.
20:05
«Дорожньо-тротуарні клани» Львова. Зовсім не казкові історії. Продовження
У попередній статті нами описано окремі аспекти тісної, а подекуди і кримінальної, співпраці «фахових» менеджерів «незмінного» мера Андрія Садового та обраних ними ж таких же незмінних дорожньо-тротуарних підрядників – «хижаків» бюджетних коштів міської казни.