Судитимуть офіцера рф, який наказував не розбираючи розстрілювати людей на Київщині

До суду направили обвинувальний акт щодо військового рф, який наказав розстріляти цивільних та проводив незаконні допити жителів Київщини.

23.09.2022
Судитимуть офіцера рф, який наказував не розбираючи розстрілювати людей на Київщині

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Йдеться про старшого лейтенанта — командира мотострілецької роти 15-ої «миротворчої» бригади 2-ої гвардійської загальновійськової армії Центрального військового округу збройних сил рф. У прокуратурі не називають його імені, проте Служба безпеки України повідомляла, що його звуть Антон Струєв із позивним «Беркут» (у СБУ його називали командиром розвідроти розвідувального батальйону).

Правоохоронці публікували перехоплення телефонної розмови, у якій «Беркут» дає підлеглому наказ стріляти не розбираючи: «Да валите там всех, нах*й! Есть гражданские — нах*й в расход, с*ка, всех!».

 

Коментарі

11:32
П’ятикласник зі Львівщини жонглює м’ячем 9 тисяч разів
Андрій Панів з села Мальчиці Івано-Франківської ТГ на Львівщині віртуозно володіє м'ячем.
11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.