Окупанти при втечі з Херсонщини вивезли українських в’язнів до 10 колоній у Росії – ЗМІ

Відомо, що близько 2500 громадян України вивезли до трьох російських колоній у Краснодарському краї та Волгоградській області.

29.11.2022
Окупанти при втечі з Херсонщини вивезли українських в’язнів до 10 колоній у Росії – ЗМІ
Фото: умовне

Російські військові під час відступу з Херсонської області вивезли українських ув’язнених у десять колоній на території РФ. Про це повідомляє російке ЗМІ Медуза“.

У травні ув’язнених з колоній у Херсонській та Миколаївській областях почали звозити до ВК-7 у Старій Збур’ївці, що за 50 кілометрів від Херсона. За два тижні до відступу російських військ із Херсона у листопаді російські військові стали перевозити ув’язнених у колонії РФ.

Правозахисники також з’ясували, що українські в’язні з’явилися у Володимирській області. Правозахисники отримали кілька повідомлень, що за місяць українців планують почати розподіляти по інших колоніях у Росії.

Глава Gulagu.net Володимир Осєчкін повідомив, що з українськими в’язнями, які прибувають до російських колоній, жорстоко поводяться, проти них застосовують електрошокери. За його даними, з українцями працює відділ спеціального призначення УФСВП, а від російських в’язнів їх ізолюють.

 

Коментарі

12:23
Львів’яни вкотре пікетують Садового через некритичні витрати
23 березня у Львові кілька десятків небайдужих львів'ян вчергове прийшли під вікна Андрія Садового вимагати зупинити витрачати кошти громади на непотрібні забаганки.
12:04
З Харкова до Бремена – як книги казкарки зі Львова дістаються до читачів у Німеччині
У Харкові вийшла брайлівська книга Лесі Кічури «Дух Різдва» й одразу полетіла до особливих читачів у Німеччині.
13:15
Під стінами Львівської міськради відбувся черговий мітинг щодо вимоги фінансування ЗСУ
16 березня у сонячний весняний день під стінами ЛМР вчергове зібрались небайдужі громадяни пікетувати Садового з вимогами збільшення фінансування ЗСУ.
20:05
«Дорожньо-тротуарні клани» Львова. Зовсім не казкові історії. Продовження
У попередній статті нами описано окремі аспекти тісної, а подекуди і кримінальної, співпраці «фахових» менеджерів «незмінного» мера Андрія Садового та обраних ними ж таких же незмінних дорожньо-тротуарних підрядників – «хижаків» бюджетних коштів міської казни.