Окупанти підхопили сибірську виразку, розривши скотомогильник на Запоріжжі

Зараз підрозділ російських військ перебуває на карантині.

25.04.2023
Окупанти підхопили сибірську виразку, розривши скотомогильник на Запоріжжі

На Запорізькому напрямку російські військові під час риття окопів випадково розрили скотомогильник і підчепили там сибірську виразку. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

“Окупанти рили окопи, випадково розрили могильник худоби й підчепили сибірську виразку… Ні, це не епізод з фільму жахів – це реалії буття свинособак на Запорізькому напрямку. Мінус ворожий підрозділ тепер сидить на карантині. А двох російських військових спочатку привезли до лікарні Мелітополя, але після підтвердження діагнозу швидко списали – вивезли у невідомому напрямку”, – розповів Іван Федоров.

Коментарі

11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.
14:02
Традиції «аварійності» львівського мера
«…Тут зберігають давні традиції…», «… завжди особлива атмосфера святкування певних подій, свят, проведення різних форумів…» – приблизно так відгукуються гості про наше місто. Нерідко так говорять і самі львів’яни.