На межі Донеччини й Харківщини підняли український прапор

На стелі, встановленій на межі Донецької та Харківської областей, підняли прапор України.

20.09.2022
На межі Донеччини й Харківщини підняли український прапор

Про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«На стелі, встановленій на межі Донеччини й Харківщини, підняли український прапор! Завдяки нашим Збройним силам, ця ділянка траси Київ-Харків-Довжанський вільна від окупантів», – написав очільник області.

Він зазначив, що ця ділянка вкрай небезпечна, оскільки буквально нашпигована смертоносним залізяччям. Бо тут ще недавно велися запеклі бої, а тепер про них нагадують тільки залишена техніка та мінні поля.

«Разом із першим заступником голови МВС Євгенієм Єніним та головою ДСНС Сергієм Круком виїхали на місце, щоб оцінити масштаби робіт, які потрібно буде виконати по розмінуванню», – розповів Кириленко.

Він додав, що найкращих рятувальників, які під час цієї війни віддано й вправно виконують свій професійний обов’язок, іноді – на межі людських сил і можливостей, було відзначено державними та відомчими нагородами.

 

Коментарі

11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.
14:02
Традиції «аварійності» львівського мера
«…Тут зберігають давні традиції…», «… завжди особлива атмосфера святкування певних подій, свят, проведення різних форумів…» – приблизно так відгукуються гості про наше місто. Нерідко так говорять і самі львів’яни.