На Донеччині через мобілізацію закрили металургійний завод, а з Криму обмежили виїзд військовозобов’язаних — розвідка

В окупованому Єнакієвому Донецької області через масову мобілізацію людей до лав окупантів довелося закрити металургійний завод, а з Криму обмежили виїзд військовозобов’язаних.

21.09.2022
На Донеччині через мобілізацію закрили металургійний завод, а з Криму обмежили виїзд військовозобов’язаних — розвідка
Фото з відкритих джерел

Про це повідомила розвідка Міністерства оборони.

Розвідники розповідають, що окупаційна адміністрація Донецької області скасувала дію раніше виданих «документів» про відстрочку або звільнення від мобілізації.

Через це лише серед працівників Єнакіївського металургійного заводу вирішили мобілізувати від 200 до 500 працівників. Через нестачу персоналу виробництво на заводі «тимчасово призупинили».

Єнакіївський металургійний завод заснували ще в 1895 році за підтримки бельгійських інвесторів. Після відновлення української незалежності підприємство приватизували: станом на 2014 рік воно належало групі «Метінвест» Ріната Ахметова.

Зрештою внаслідок окупації компанія припинила там виробництво, а підприємство перейшло до рук бойовиків «ДНР».

Також розвідка повідомляє, що в Криму чоловікам заборонили виїзд без дозволу російського військового комісара. Щоб отримати дозвіл, треба називати мету виїзду, місце перебування та терміни повернення до місця реєстрації.

Нагадаємо, президент рф володимир путін оголосив часткову мобілізацію 21 вересня. Міністр оборони росії сергій шойгу заявив, що загалом під час часткової мобілізації в рф мають призвати 300 тисяч резервістів.

Коментарі

11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.
14:02
Традиції «аварійності» львівського мера
«…Тут зберігають давні традиції…», «… завжди особлива атмосфера святкування певних подій, свят, проведення різних форумів…» – приблизно так відгукуються гості про наше місто. Нерідко так говорять і самі львів’яни.