Голова Мін’юсту Німеччини заявив, що Берлін також несе відповідальність за війну РФ проти України

Підтримка будівництва “Північного потоку – 2” була стимулом для Росії розпочати війну.

30.11.2022
Голова Мін’юсту Німеччини заявив, що Берлін також несе відповідальність за війну РФ проти України
Марко Бушманн

Німеччина також несе часткову відповідальність за російську агресію проти України, оскільки Берлін підтримував будівництво газопроводу “Північний потік – 2”. Про це заявив голова Міністерства юстиції ФРН Марко Бушманн у вітальному слові на зустрічі міністрів юстиції країн “Групи семи”, передає ТСН.

Він зазначив, що рішення керівництва Німеччини підтримати будівництво “ПП-2” після анексії Криму у 2014 році було внеском Берліна у початок російської агресії проти України.

“Вважаю, що наш обов’язок – дивитися правді в очі і робити з неї правильні висновки”, – заявив він.

Коментарі

12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.
14:02
Традиції «аварійності» львівського мера
«…Тут зберігають давні традиції…», «… завжди особлива атмосфера святкування певних подій, свят, проведення різних форумів…» – приблизно так відгукуються гості про наше місто. Нерідко так говорять і самі львів’яни.
14:31
У Львові пікетували Садового щодо вимоги фінансування ЗСУ
У суботу у Львові під вікнами мера Садового вчергове відбулась акція "Гроші на ЗСУ". Присутній десяток активістів традиційно вимагав від влади міста забезпечити виділення гарантованих 20% бюджету Львівської ОТГ для закупівлі зброї для захисників.