Ердоган не визнав Росію винною в масових похованнях на Харківщині

Він зауважив, що для досягнення результату необхідна комунікація з обома сторонами, а не з однією з них.

20.09.2022
Ердоган не визнав Росію винною в масових похованнях на Харківщині
Фото: Anadolu

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган не став визнавати, що саме російська сторони винна в масових похованнях, які були знайдені після деокупації Харківської області. Натомість він зазначив, що “найідеальнішу відповідь щодо цього питання дасть ООН після проведених робіт”. Про це повідомляє Anadolu, передає ZN.ua.

Після цього Ердоган перейшов до теми переговорів Києва та Москви.

“Ми ведемо переговори і з паном Путіним, і з паном Зеленським. Також і генеральний секретар ООН продовжує контакти з паном Путіним, і з паном Зеленським. Що це означає? Якщо ми хочемо досягти результату, то ми маємо переговорити з обома лідерами, а не виступати на боці одного з них. Звичайно, важливо і це бачити, люди гинуть не лише з українського боку, а й з російського”, – сказав Ердоган.

=Нагадаємо, станом на 18 вересня у звільненому від російських окупантів Ізюмі ексгумували 59 тіл, повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Більшість з них мають сліди насильницької смерті.

 

Коментарі

11:34
У омбудсмена України вимагають у Шевченка вжити заходів щодо Шевченка
Керівнику українського футболу не вдасться відмовчатися за дії своєї команди.
12:08
Традиції «аварійності» львівського мера. Продовження
В попередній статті нами була вибірково і як наглядний приклад розкрита історія «успіху» співпраці представників однієї сім’ї – сім’ї Новосад і пов’язаних з ними юридичних та фізичних осіб з структурами, підконтрольними Львівській міській раді, у сфері закупівель бюджетним коштом різноманітних «аварійних» послуг та робіт.
12:00
Відомий львівський лікар пройшов стажування у провідній клініці США
Завідувач відділення кардіології та реперфузійної терапії лікарні Святого Пантелеймона Василь Процько повернувся зі стажування у Сполучених Штатах Америки та поділився враженнями від поїздки.
14:02
Традиції «аварійності» львівського мера
«…Тут зберігають давні традиції…», «… завжди особлива атмосфера святкування певних подій, свят, проведення різних форумів…» – приблизно так відгукуються гості про наше місто. Нерідко так говорять і самі львів’яни.