Українські військові ліквідували автора “Уральських пельменів”

Українські захисники знищили відомого російського барда Ігоря Істоміна, який писав пісні та жарти для гумористичного шоу “Уральські пельмені”. Він таємно вирушив до України, попередивши рідних, що вирішив підзаробити, і зник.

19.05.2023
Українські військові ліквідували автора “Уральських пельменів”

Як згодом зʼясувалося, окупанта ліквідували майже одразу, але нікому не повідомили. Він ганебно помер на чужій землі ще влітку 2022 року, але точно сказати це росЗМІ змогли тільки зараз, пише OBOZREVATEL.

У травні 2022 року 51-річний музикант поїхав чинити злочини в Україну, за що й був ліквідований вже влітку. Про його смерть ніхто його рідним не повідомив, тож вони й далі думали, що Істомін заробляє на будівництві. Згодом забивши на сполох, друзі та колеги артиста підняли на вуха військкомат, де їм розповіли про долю Істоміна.

“Просто сказав, що поїхав працювати на будівництво на якийсь час. Він будівельник, має золоті руки. Почали панікувати. Друзі його підняли всіх на вуха — військкомати, загони добровольців, знайшли свідків. Надсилали запити, потім у них просили ДНК. З’ясувалося, що він загинув майже рік тому”, – розповіли пропагандистам.

Коментарі

09:47
Львівʼянин може втратити високу посаду у футболі
УЕФА відкрив справу проти віце-президента Української асоціації футболу Олександра Шевченка, який є мешканцем Львова, і головою обласної футбольної асоціації.
09:01
“На службі” у проросійських депутаток й аферистів?
ТСК, яку очолюють депутатки Юлія Яцик та Анна Скороход, спершу спричинились до відкриття кримінального провадження проти курсанта Академії Сагайдачного, а згодом на темі його звільнення влаштували дискредитаційну кампанію проти навчального закладу.
11:37
Для облаштування пункту пропуску «Краківець» на Львівщині виділили 2 млн грн
Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».
11:32
Представник омбудсмена прийде на засідання комісії УАФ щодо можливого насилля Олександра Шевченка проти фінансового директора Євгенії Сагайдак
В Українській асоціації футболу створили цілу комісію щодо конфлікту між поважним Паном зі Львова віце-президентом УАФ, голови Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком та фінансовою директоркою Євгенією Сагайдак.